Extrajobb inom lager och logistik

Extrajobb inom lager och logistik

Vi söker mer pigga och glada medarbetare som vill arbeta deltid hos våra samarbetspartners i Göteborgsområdet. I denna tjänst får du chansen att arbeta med varierade arbetsuppgifter då våra samarbetspartners finns i olika branscher. Allt från att packa produkter och containerlossning till montering av kontorsmöbler eller materialhantering i produktion. Arbetet utförs ofta manuellt och det förekommer tunga lyft.

Uppdragen är förlagda under dagtid, måndag till fredag och vi ser gärna att du är tillgängligt för jobb minst tre dagar i veckan. Detta är en behovsanställning där behovet varierar beroende på hur mycket det är att göra ute hos våra kunder. Start är omgående och urval sker löpande!

Din profil

För att kunna jobba med oss måste du ha en annan huvudsaklig syssla och du måste ha fyllt 18 år.
  • Du är social och bra på att kommunicera då man arbetar i team.
  • Du ska kunna ställa upp med kort varsel och inte rädd för att ta i.
  • Du ska även behärska svenska flytande i både tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har lagererfarenhet sam truck- och B-körkort.
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.