Erfaren underhållstekniker sökes!

Erfaren underhållstekniker sökes!

Vi söker just nu en underhållstekniker till ett världsledande internationellt hälso- och hygienföretag strax utanför Göteborg!

Du kommer att ansvara för den dagliga driften och underhållet av företagets sju tillverkningsmaskiner. Du som ensam underhållstekniker kommer dagligen hantera service, reparation och felsökning av maskinerna. Du kommer arbeta på ett förebyggande sätt för att förhindra produktionsstopp och stöttar maskinoperatörerna vid eventuella problem.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Strax utanför Göteborg

Omfattning: Heltid

Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00

Din profil

Krav:
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Mekanisk/teknsik bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området mekanik/elektronik. Det är fördelaktigt om du har en relevant utbildning inom området. Har du tidigare arbetat med underhåll, reparation och felsökning av mekaniska/elektroniska produkter, bilar eller maskiner så är detta meriterande.

Som person är du initiativtagande, prestigelös och stresstålig. Ditt arbetssätt präglas av problemlösning och flexibilitet. Du arbetar självständigt och under eget ansvar, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.