Erfaren snickare för direktrekrytering

Erfaren snickare för direktrekrytering

Vi söker en erfaren snickare till vår kund som arbetar med nybyggnation av hus. Det är både uppförande av hus i lösvirke och monteringsfärdiga trähus. Då man är delaktig i hela processen från stomme till färdigt hus arbetar man även med tak, väggar golv och interiör. Kunden utför också hyresgästanpassningar i affärs- och verksamhetslokaler. Arbetet görs efter ritning, men många gånger får man använda sig egen förmåga för att lösa uppkommande problem. Man arbetar i par och arbetsgruppen består idag av cirka tio medarbetare.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos kunden. Tjänsten är tänkt att starta omgående och kunden är placerad i södra Göteborg. Arbetstid: mån-fre 07.00-16.00

Din profil

Du som söker har erfarenhet från snickeribranschen sedan tidigare och ditt utförda arbete håller god, jämn kvalité. Du känner stolthet över ditt skapande och är van vid ritningsläsning. Som person är du trevlig, kreativ samt serviceinriktad mot både kollegor och kunder. Du arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav:
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Bygg- och anläggningsutbildning
  • Yrkesbevis som träarbetare
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.