Eltekniker - tunga fordon

Eltekniker - tunga fordon

Vi söker en eltekniker som vill arbeta med service och felsökning av elektroniska problem på tunga fordon. Arbetet utförs mestadels i företagets verkstad men det förekommer även en del arbete ute på fält. Utöver detta agerar man support till maskinförarna vid elektriska problem, gör skåpsbyggnationer och programmerar olika styrsystem. Arbetet är förlagt på dagtid: måndag till fredag och man kommer ingå i en arbetsgrupp på sex personer.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och urval sker löpande. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av vår samarbetspartner men vi på LN Personal hanterar rekryteringsprocessen. Kunden är ett företag med stor kompetens inom grundläggning och markförstärkning.

Din profil
Krav:
  • Teknikutbildning som lägst gymnasiebehörighet.
  • B-körkort
  • Behärskar det svenska- och engelskaspråket i tal och skrift.
Vi söker dig som tidigare arbetat med el på tunga fordon. Som person tar du stort ansvar för ditt arbete och är bra på att samarbeta med andra personer. Du är initiativtagande och ser till att lösa dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du är van vid att leverera en bra service till såväl kunder som kollegor. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet i denna rekrytering.

Det är meriterande om du har kunskap inom CAN-bus och ifm styrsystem samt arbete med tunga maskiner likt grävmaskiner, hjullastare eller lastbilar.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.