CNC/Maskinoperatörer sökes!

CNC/Maskinoperatörer sökes!

Vi på LN Personal söker nu kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till vår samarbetspartner Midroc Machining. Har du tidigare erfarenhet av tung skärande bearbetning i fräs-och svarvmaskiner? i Midrocs verkstad tillverkas maskindelar, nya reservdelar samt omarbetning av befintliga reservdelar.

I rollen som maskinoperatör förekommer arbetsuppgifter som riggning av material i maskin, riktning och nollställning, kontrollmätning, byte av skär och verktyg. Meriterande för rollen är erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin gärna från mekaniskverkstad.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och arbetar på uppdrag hos Midroc, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos företaget.

Arbetstiderna är förlagda i 2- skift och kan komma att alternerar mellan dag- och kvällsskift.

Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet, har du någon form av robot eller CNC-vana är detta mycket meriterande. Truckkort är ett krav, traverskort är meriterande. Likaså att du kan läsa en ritning och anses vara en händig person. Du bör ha splitvision och vara uppmärksam på maskinen, då man jobbar i par och ansvarar en maskin är en god samarbetsförmåga viktigt.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.

LN Personal ansvarar för hela rekryteringsprocessen och går igenom ansökningarna löpande

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.