Vi söker chaufförer med C- eller CE-kort!

Vi söker chaufförer med C- eller CE-kort!

Har du tidigare erfarenhet som lastbilschaufför och är redo för en ny utmaning? LN Personal söker chaufförer med C-körkort inför kommande uppdrag under 2020!

Vi har en bred kundbas inom branschen och vi har samarbetspartners inom olika områden. Vi söker därför chaufförer som antingen vill köra renhållning, spol- och slamsugning eller transporter av gods.

Kunden och uppdraget kan se ut på olika sätt, det kan vara allt ifrån ett kortare uppdrag till några månader men även till år. I vissa fall leder uppdragen till fast anställning. Så är du ute efter en ny utmaning så tveka inte att skicka in din ansökan, så ser vi vad vi kan hitta för uppdrag till just dig!

Du utgår från Göteborg med omnejd.

Din profil

Krav:
  • C-Körkort
  • Giltigt YKB
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • CE-Körkort
  • ADR-Tank
  • Krankort
Du som söker är engagerad och naturligtvis intresserad av att köra tunga fordon. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som chaufför och att du har ett servicepräglat arbetssätt. Krav för att söka tjänsten är att du har YKB och C-kort. Arbetet kommer innebära tunga lyft och det krävs därför att du har god fysik och trivs med att arbeta i högt tempo. Om du har god lokalkännedom i Göteborg är detta jobb perfekt för dig.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.