Teknikintresserad elektriker till Impulsteknik!

Teknikintresserad elektriker till Impulsteknik!

För Impulstekniks räkning söker vi en engagerad och teknikintresserad elektriker. Arbetsdagen startar på deras kontor i Krokslätt och efter man planerat dagen åker man ut på uppdrag med sin servicebil. Impulsteknik är verksamma inom allt från nyinstallation, automation, maskinunderhåll och service.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl.07-16 och arbetsgruppen består av fyra personer idag. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Impulsteknik men rekryteringsprocessen sköts av oss på LN Personal. Därav hänvisar både vi och Impulsteknik alla frågor angående tjänsten till oss på LN Personal.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst skall du:
  • Vara en självgående elektriker med branschvana
  • Ha ett stort teknikintresse och utför ditt arbete noggrant
  • Ha B-körkort och liftkort
  • Vara en social lagspelare som behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Det krävs att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret
Det är meriterande om du har heta arbeten certifikat och har erfarenhet av att arbeta i CAD. Låter detta som tjänsten för dig så tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande och tjänsten är tänkt att starta omgående.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.