Stena Recycling i Göteborg söker sugbilschaufför

Stena Recycling i Göteborg söker sugbilschaufför

Är du en person som kan blanda service och återvinning? Vill du vara mer än bara en chaufför? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi söker till Stena Recycling!

Din nya roll
Som sugbilschaufför hos Stena Recycling kommer du att transportera restprodukter och farligt avfall ifrån kunder till deras produktionsverksamhet i Skarvikshamnen. Rollen innebär ett stort fokus på service. Hos Stena är du ansiktet utåt då du dagligen möter deras kunder och samarbetspartners. Du kommer att ha ett nära samarbete med transportplaneringen och övriga medarbetare i Göteborg. Förutom att transportera avfall, kommer du att hitta innovativa och hållbara tillvägagångssätt som möter kundens förväntningar. I tjänsten ingår beredskap enligt schema.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Körkort med C-behörighet
  • ADR-cert för tank.
  • Yrkesförarkompetensbevis
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av slamsugning och transport av farligt avfall.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Vi söker dig som har gott ordningssinne, ett säkerhetstänk och hög servicenivå. Då arbetet är självständigt ställer det krav på att du själv kan planera och lägga upp ditt arbete. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Du är en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.