Spolbilsoperatörer sökes!

Spolbilsoperatörer sökes!

Vår kund är ett väletablerat företag som arbetar med underhåll och inspektion av rör och avlopp. Företaget utför arbeten inom rensning, sanering och relining. Du kommer att jobba som spolbilsoperatör i Göteborg. Det ligger fokus på stopp- och underhållsspolning av bl.a. avlopp och dagvattenledningar. Med ADR-fordon hanterar du stora och små uppdrag själv eller med en kollega. Vår kund erbjuder ett omväxlande arbete där stora krav ställs på flexibilitet och initiativförmåga. Arbetet är förlagt på dagtid.

Du kommer att anställas av oss på LN Personal, men på sikt finns goda möjligheter att övergå i anställning direkt hos kund. Uppdraget är med start omgående, så ansök redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har C-körkort och giltigt YKB. Du bör vara tekniskt lagd och ha lätt för att lära dig nya saker. Erfarenhet från liknande uppdrag är meriterande. Du ska också behärska svenska obehindrat både muntligt och skriftligt. Som person är du även serviceinriktad då du kommer att ha daglig kundkontakt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.