Snickare med VVS-kunskap

Snickare med VVS-kunskap

Vi söker en ny medarbetare som arbetat ett par år med snickeri och har kunskap inom VVS till vår samarbetspartner. I denna roll kommer man att arbeta i verkstad där man reparerar, servar och bygger om arbetsbodar. Det är allt från att exempelvis byta fönster, måla om och installera WC. Arbetsplatsen är förlagd i Göteborg och arbetet sker på heltid: måndag till fredag kl. 07-16.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på LN Personal och uthyrd till vår samarbetspartner. Samarbetet är stadigvarande och inhyrningen är långsiktig. Tjänsten är tänkt att starta omgående.

Din profil
Krav:
  • Utbildning inom bygg/VVS
  • Minst 2 års praktiskt erfarenhet av bygg/VVS
  • B-kort och tillgång till bil
  • Truckkort
  • Hanterar svenska flytande i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av Alupex- och kopparrör

Vi söker dig som trivs inom byggbranschen och tycker det är viktigt att känna stolthet över utfört arbete. Som person är du driven och arbetar gärna efter uppsatta mål. Du gillar att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du är positiv och fungerar bra i en arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. Urval sker löpande.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.