Säkerhetstekniker sökes till ABEA Larmteknik!

Säkerhetstekniker sökes till ABEA Larmteknik!

Nu söker vi en säkerhetstekniker till ABEA Larmteknik!

I rollen som säkerhetstekniker är arbetet väldigt varierande. Man installerar och servar inbrottslarm, kameror, passersystem samt gör elinstallationer hos både företag & privatkunder. Du kommer ha daglig kundkontakt och oftast arbetar man i team men självständigt arbete kan förekomma. Uppdragens storlek är varierande då ABEA Larmteknik har både större och mindre kunder. Tjänsten är en rekrytering och du blir anställd direkt av ABEA Larmteknik.

Din profil

En flexibel lagspelare med ett stort intresse för el- och/eller teleteknik.
Någon form av installationserfarenhet och en bra servicekänsla
Noggrann, ansvarstagande och kan fatta egna beslut
En nyfiken självgående person alltid vill göra ett bra arbete
B-körkort och behärskar svenska flytande i tal och skrift
Det är ett krav att man inte finns med i belastningsregistret.

Meriterande:
Utbildning inom säkerhet, el- eller teleteknik

Om ABEA Larmteknik AB
ABEA Larmteknik AB är inriktat på elektronisk säkerhet såsom inbrottslarm, passersystem, kamerabevakning, trygghetslarm och brand/rökvarningssystem. Vi projekterar, installerar, reparerar och utför underhållningsservice på alla typer av säkerhetssystem och elanläggningar. Vi gör även lås och telearbeten. ABEA Larmteknik AB är certifierad anläggningsfirma inbrottslarm och har polisgodkännande för larminstallationer. Vi är även godkända hos samtliga larmmottagningcentraler.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.