Provriggsoperatör sökes!

Provriggsoperatör sökes!

Som operatör kommer du åka ut till olika arbetsplatser för att ta provtrycka pelare. Man ansvarar själv för transporten till utvald provtagning. Utöver detta så ser man till att riggen fungerar och man arbetar problemlösande. Arbetet är självständigt och sker utomhus med en del resande i Sverige och Norge. Arbetstiden kan komma att variera. Kunden vi letar personal åt är ett företag med stor kompetens inom grundläggning och markförstärkning.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och flexibel samt trivs med att arbeta självständigt. Det krävs att man är tekniskt kunnig, nyfiken och problemlösande då det kan uppstå situationer man behöver lösa omgående.

Krav:
  • Teknikbakgrund inom mekanisk verkstad eller liknande
  • Körkort B och CE
  • Hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.