Produktionsoperatör

Produktionsoperatör

Har du tidigare arbetat inom industri eller produktion? Är du teknikintresserad och trivs med ett fysiskt och praktiskt arbete? Är du snabblärd, positiv och initiativrik? Då har vi jobbet för dig!

Som produktionsoperatör hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsområden tillverkning av färg, tappning av färg vid en av företagets tre automatiserade tappningslinjer, materialhantering samt rengöring och handhavande av utrustning och maskiner. Rapporteringar gällande tid, materialförbrukning, avvikelser och kvalitetsbrister förekommer i det dagliga arbetet.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, två-skift. Säsongsarbete som varar sommaren ut med möjlighet till förlängning,

Din profil

Krav:
  • Gymnasiekompetens
  • A+B-truckkort
  • Teknisk förståelse
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet ifrån produktions- eller processindustri
  • Produktionsteknisk utbildning
  • 5S
  • SAP
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som produktionsoperatör bör du vara både tekniskt och praktiskt lagd. Du bör även trivas med att arbeta i ett högt tempo mot tydligt uppsatta mål. Det är meriterande om du tidigare arbetat efter KPI:er och aktivt sysslat med förbättringsarbeten.

Som person har du ett stort intresse för teknik och är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt. Arbetsgruppen är av mindre skala, vilket sätter krav på att du har lätt för att samarbeta och är en god lagspelare. Då du kommer hantera material både fysiskt och i administrativa system, så sätter det krav på att du en god fysik och viss datavana.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.