Maskinoperatör till husproduktion

Maskinoperatör till husproduktion

Har du en bakgrund inom tillverkningsproduktion eller som maskinoperatör? Har du arbetat med bearbetning av trä tidigare och vill ha en stabil och tygg arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig!

Vår samarbetspartner tillverkar och producerar modulhus och behöver förstärning i produktionen av en erfaren maskinoperatör. Du kommer att arbeta i företagets kaphall där du bereder vikre, så som panel, stommar och skivor till produktionshallarna. Du matar maskinen med material, ställer in program, justerar mått, övervakar processen, kvalitetskontrollerar och sorterar sedan upp det färdigkapade virket inför transport till produktionen.

Start: Omgående

Ort: Strax utanför Kungsbacka

Omfattning: Heltid, måndag-fredag - dagtid

Din profil

Krav:
  • B-körkort och tillgång till bil (Företaget ligger ej i nära anslutning till kollektivtrafik)
  • Dokumenterad erfarenhet som maskinoperatör
Meriterande:
  • Teknisk alt. byggrelaterade utbildning
  • Materialkunskap - trä/vikre
Som person är du en effektiv, engagerad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är van vid arbete i en produktionsmiljö och att du är tekniskt intresserad. Då du kommer att hantera trä av olika sorter är det bra om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viss materialkännedom. Exempel på fördelaktig erfarenhet kan bland annat vara inom bygg, brädgård eller maskinbearbetning. Arbetet kan uppfattas som tungt och det är därför viktigt att du har en god fysik.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.