Lageransvarig till Liba bröd sökes!

Lageransvarig till Liba bröd sökes!

Vi söker för Liba bröds räkning en arbetande lageransvarig med fokus på den dagliga driften samt en mindre administrativ del. Arbetet går ut på att ta emot inkommande leveranser samt förbereda utgående leveranser. Man paketerar om pallar, packar odrar och det ingår en del fryshantering. Det administrativa innebär bland annat återrapporteringen till närmsta chef samt ifyllning egenkontrollerna för lagret. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av LN personal där det finns möjlighet för rätt person att gå över till Liba bröd.

Din profil
  • En driven person som kan ta egna initiativ.
  • Du har tidigare arbetat på lager och innehar truckkort A+B.
  • Du skall ha erfarenhet utav Excel
  • En social och framåt person som är nyfiken
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Meriterande:
* Om man förstår eller pratar arabiska.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.