Lageransvarig sökes!

Lageransvarig sökes!

Vi söker för kunds räkning en operativ lageransvarig med fokus på den dagliga driften. Tjänsten som lageransvarig innebär att du ansvarar för att ta emot inkommande leveranser samt förbereda utgående leveranser. Man paketerar om pallar, packar odrar och det ingår en del fryshantering. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt bruk av lagerytan.

Du ansvarar även för det administrativa som innebär återrapporteringen till närmsta chef samt ifyllning egenkontrollerna för lagret. Tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande!

Din profil

Vi söker dig som är en driven initiativtagande person. Du är social och framåt samt nyfiken på att utvecklas. Du skall ha erfarenhet av att ha arbetat på lager tidigare och ha ett logistiskt tänk.
  • Du har truckkort A+B.
  • Du skall ha erfarenhet utav Excel
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Meriterande:
* Om man förstår eller pratar arabiska.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.