Har du CE-behörighet och vill prova något nytt?

Har du CE-behörighet och vill prova något nytt?

Vi söker en med ny medarbetare som kommer att arbeta som provriggsoperatör hos vår samarbetspartner. Arbetet går ut på att man åker ut till olika arbetsplatser för att provtrycka pelare. Man ansvarar själv för transporten till utvald provtagning därav krävs det att man har körkort: CE. Utöver detta så ser man till att riggen fungerar som den ska genom att ha ett självständigt och problemlösande arbetssätt.

Arbetet sker utomhus med en del resande i Sverige och Norge. Arbetstiden kan komma att variera. Kunden vi letar personal åt är ett företag med stor kompetens inom grundläggning och markförstärkning. Urval sker löpande.

Din profil

Krav:
  • Teknikbakgrund inom mekanisk verkstad eller liknande
  • Körkort B och CE
  • Hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Vi söker dig som är noggrann och flexibel samt trivs med att arbeta självständigt. Det krävs att man är tekniskt kunnig, nyfiken och problemlösande då det kan uppstå situationer man behöver lösa omgående.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.