Erfaren CNC-operatör sökes!

Erfaren CNC-operatör sökes!

Vi söker nu för RZ HB Mekaniska räkning en erfaren och noggrann CNC-operatör. Arbetsuppgifterna innebär ritningsläsning och att programmera samt rigga maskin för att köra olika serier. Som CNC-operatör ansvarar man för att produkten blir rätt tillverkad och det är oftast korta serier som produceras.

Arbetet är förlagt i Mölnlycke och det är väldigt fräsch arbetsmiljö. Anställningen är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på LN Personal men för rätt person finns det goda chanser till övergång hos kunden. Arbetstiden förlagd under dagtid.

Din profil

Vi ser gärna att
  • Du arbetat med CNC-fräsning i minst fem års tid.
  • Du kan läsa ritning och programmera därefter.
  • Du är en noggrann och pålitlig person gillar att ta ansvar.
  • Du har lätt för att samarbeta och är lojal.
Det är meriterande om du har travers- eller truckkort. Låter detta som arbetet för dig så tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.