Administratör till transportföretag sökes!

Administratör till transportföretag sökes!

Företaget är verksamma inom transport samt logistik och befinner sig på Hisingen. I rollen som administratör blir man länken mellan terminal och kund. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: skapa orderunderlag, sköta det administrativa uppgifterna, viss transportplanering samt telefonkontakt med kunder och terminal. Arbetstiderna är förlagd på dagtid: måndag till fredag. Tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande. Företaget önskar att man startar omgående.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av administration
  • Är intresserad av logistik och transport
  • Är positiv och har en framåtattityd samt skinn på näsan
  • Bidrar till en schysst teamkänsla och är bra på att samarbeta
  • Är noggrann och strukturerad i sitt arbete
Det är meriterande om du studerat någon form av transport eller logistik samt har B-kort för bil.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.