Är du CE-chaufför och vill köra tankbil?

Är du CE-chaufför och vill köra tankbil?

Nu söker vi en chaufför som skall köra tankbil med farligt avfall för Linntec. Man utgår från anläggningen i Gunnilse och det är blandat landsvägs- samt stadskörning. I tjänsten kan det ibland förekomma övernattning på annan ort. På Linntec är det idag 14 medarbetare och tjänsten är en direktrekrytering. Låter detta som tjänsten för dig så tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande.

Din profil
  • CE körkort
  • YKB
  • Ordningsam och ansvarsfull
  • God servicekänsla då det är en del kundkontakt
  • Behärska svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
- ADR Tank

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.