Projektledare till LH Ventteknik

Projektledare till LH Ventteknik

Är du en strukturerad och kommunikativ person som kan sätta ramar och hålla blicken på målet? Trivs du som bäst i en öppen och hjärtlig miljö och jobbar? Då är det dig LH Ventteknik söker till rollen som projektledare! Du kommer till ett litet personligt familjeägt bolag med korta beslutsvägar som är lätt att trivas i och som kommer att satsa på dig!

Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare

Det de gör märks, men syns sällan. LH Ventteknik är ett familjeföretag som funnits i snart 30 år och är i första hand entreprenörer inom ventilation, med uppdrag för många utav regionens mest krävande beställare. De har lärt sig att vägen mellan projekt och verklighet måste vara smidig och så kort som möjligt. I ett mindre bolag som LH Ventteknik är beslutsvägarna korta och alltid personliga. De har som målsättning i sina projekt att arbeta miljöinriktat och energisnålt för att ständigt förbättra och utveckla sig inom miljöarbete. De använder den senaste tekniken för att få den lägsta möjliga energianvändningen.

Läs gärna mer på www.lhventteknik.se

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Som projektledare ansvarar du för dina projekt, från början till slut. Att planera, bedöma, prioritera och genomföra är dina styrkor. Som projektledare kalkylerar, prissätter och lämnar du anbud. Vidare samordnar och genomför du besiktningar. Du rapporterar med öppen redovisning mot budget och har därför kunskaper inom ekonomi. Att vidareutveckla kundrelationer är en naturlig del av ditt arbete.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl.a.:
  • Partering projekt/Öppen redovisning mot budget
  • Utbildar vid behov intern personal
  • Beställa material
  • Ansvara för logistiken i dina projekt
Vem är du?

I rollen som projektledare är du en flexibel och stresstålig problemlösare och är en fena på att planera. Du drivs av känslan att driva arbetet hela vägen i mål. Din kommunikativa förmåga är stor och du har lätt för att skapa goda relationer. Du uppskattar ett fritt arbete som utmärks av ansvarstagande, struktur och du besitter ett starkt driv. Du trivs i ett bolag med öppen och hjärtlig kultur som uppskattar medarbetare som vill utveckla sitt arbete. Vi ser positivt på tidigare erfarenheter från försäljning, byggbranschen, projektledning, styr och reglerteknik eller annan typ av praktiskt arbete med automation.

Krav:
  • Kunskap om ventilation
  • Arbetserfarenhet inom ventilationsbranschen
  • B-körkort
Villkor:
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Lön: Fast
Arbetstid: Heltid

LH Ventteknik värdesätter en organisation byggd på mångfald och?variation. Då branschen de arbetar i vanligtvis är relativt mansdominerad vill de gärna arbeta för ökad jämlikhet och mångfald. Välkommen med din ansökan!

Sökord

projektledare, projektledning, ventilation
Mer info
Kontaktperson Linda Jarkvist
Email Mejla Linda Jarkvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos LH Ventteknik. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Linda Jarkvist 0760-467823 eller linda.jarkvist@effektiv.se