Ledande montör till Göteborg

Ledande montör till Göteborg

Är du en okomplicerad, professionell och positiv montör? Vill du leda och utvecklas i en öppen och hjärtlig miljö? Då är det dig LH Ventteknik söker till rollen som ledande montör! Du kommer till litet personligt familjeägt bolag med korta beslutsvägar som är lätt att trivas i och som kommer att satsa på dig!

Om vår kund

Det de gör märks, men syns sällan. LH Ventteknik är ett familjeföretag som funnits i snart 30 år och är i första hand entreprenörer inom ventilation, med uppdrag för många utav regionens mest krävande beställare. De har lärt sig att vägen mellan projekt och verklighet måste vara smidig och så kort som möjligt. I ett mindre bolag som LH Ventteknik är beslutsvägarna korta och alltid personliga. De har som målsättning i sina projekt att arbeta miljöinriktat och energisnålt för att ständigt förbättra och utveckla sig inom miljöarbete. De använder den senaste tekniken för att få den lägsta möjliga energianvändningen.

Läs gärna mer på www.lhventteknik.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ledande montör ska du leda montörerna i deras vardagliga arbete med målet att arbetet ska flyta på smidigt, enligt plan och enligt kundens beställning och förväntningar. Du är spindeln i nätet och ser till att montörerna har allt de behöver för att utföra arbetet hos kunderna samtidigt som du själv arbetar som montör och monterar kanaler, fläktar och aggregat.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl.a.:
  • Ansvara för logistik på arbetsplatsen
  • Du beställer material och reservdelar
  • Ekonomi
  • Medverkar till att vidareutveckla våra kundrelationer och våra montörer.
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som ventilationsmontör. Du är troligtvis sugen på att utveckla dina ledaregenskaper och vill dela med dig av din yrkeserfarenhet, och är bra på det. Du uppskattar ett fritt arbete som utmärks av ansvarstagande, förmågan att planera och besitter ett starkt driv. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer. Arbetet är kontaktintensivt och präglas av trevliga och stöttande kollegor där du får utbildning och stora möjligheter att utvecklas. Hos LH Ventteknik hamnar du i ett bolag med öppen och hjärtlig kultur som uppskattar egna initiativ. Vi ser positivt på tidigare erfarenheter från byggbranschen, styr och reglerteknik eller annan typ av praktiskt arbete med automation.

Krav:
  • Kunskap om ventilation
  • Några års erfarenhet som ventilationsmontör
  • B-körkort
Meriterande:
  • Certifierad Ventilationsmontör
  • Tidigare erfarenhet av en ledande roll
Villkor:
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Varaktighet Tillsvidareanställning
Lön: Fast
Arbetstid: Heltid

LH Ventteknik värdesätter en organisation byggd på mångfald och?variation. Då branschen de arbetar i vanligtvis är relativt mansdominerad vill de gärna arbeta för ökad jämlikhet och mångfald. Välkommen med din ansökan!

Sökord

ledande montör, montör, ventilation
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos?LH Ventteknik.? Vid frågor gällande tjänsten kontakta Linda Jarkvist 0760-467823 eller linda.jarkvist@effektiv.se