Montörer till LEAB Group Göteborg

Montörer till LEAB Group Göteborg

Nu söker vi montörer till LEAB Groups team i Göteborg! Är du noggrann, ansvarstagande och samarbetsvillig? Är du nyfiken på en karriär som montör och vill vara del av ett högkvalitativt bolag i en modern och snabbväxande bransch? Varmt välkommen med din ansökan!

Om vår kund

LEAB Group är specialister på kontraktstillverkning av elektronik. Sedan första fabriken i Lövånger etablerades 1972 har ett gediget kunnande inom elektronikproduktion byggts upp. De erbjuder idag ett komplett utbud av tjänster från utveckling, industrialisering och prototyptillverkning till serieproduktion och eftermarknadstjänster. LEAB Group består idag av fyra dotterbolag i Sverige och ett i Estland. LEAB utvecklar och tillverkar elektronik inom flera olika teknikområden som har en sak gemensamt: Det måste fungera. Utan undantag. LEABs långsiktighet, pålitlighet och stabilitet erbjuder en produktion och kvalitetssäkring utöver det vanliga. Därför är LEAB ett naturligt val för kunder med höga krav på kvalité, leveransprecision och miljötålighet. Läs mer på https://www.leab.se/

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör ingår du i ett team där ni tillsammans arbetar med att montera, testa och paketera digitala audioprodukter. Arbetet utförs på olika stationer som du får möjligheten att variera mellan och vara med under hela flödet. Under varje station kvalitetssäkras produkten och du ansvarar för att se över alla detaljer för korrekt funktion och utseende.

Tillsammans med LEAB får du möjlighet att vara med på resan framåt och samtidigt utvecklas som montör!

Din profil

För att lyckas i rollen som montör ser vi att du är nyfiken, engagerad och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Då arbetet utförs enligt tydliga instruktioner och regler ser vi även att du är noggrann och ansvarstagande.

Vidare är du praktiskt lagd och har en god inställning samt hög arbetsmoral, vilket räcker långt för att lyckas i rollen som montör. Att du förstår svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter som montör inom industrin. Likaså är det meriterande om du har erfarenheter av lödning och komponentmontering på kretskort.

Villkor:
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning.
Arbetstider: Måndag - fredag, flextid med start mellan 06:45 - 07:30.
Placering: Göteborg, Majorna.
Start: Vecka 32.

Sökord

Montör, tillverkning, elektronik, produktion, Göteborg, Heltid, 100%, audioprodukter, elektronikmontör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis få en anställning via Effektiv och vara uthyrd som konsult till LEAB med god chans till förlängning och övertag.