Verkstad och butikspersonal till Låset i Göteborg

Verkstad och butikspersonal till Låset i Göteborg

Älskar du teknik och mekanik? Är du en person som vill ha en personlig och familjär arbetsplats att utvecklas på - där vi trivs tillsammans och gör det bästa av vår arbetsdag? Då kan du vara vår nya stjärna.

Om tjänsten

I rollen i vår butik/verkstad på Stora Badhusgatan tar du emot kunder och hjälper dem. Tjänsten är blandad mellan butik och verkstad. Vi är väldigt kundorienterade och gör vårt yttersta för att lösa deras problem. Ibland kan det vara att göra en nyckel, reparera, svetsa, svarva eller hitta en annan lösning. Vanligt förekommande uppgifter är:
  • Tillverka nycklar
  • Bygga cylindrar
  • Reparera spanjoletter
  • Hålla ordning med allt vad det innebär på kassadisk, bänkar och maskiner.
Ingen dag är den andra lik. Våra kunder är i stort sett alla som har ett lås eller ett fönster.

I teamet har du hjälp av Björn som är säkerhetstekniker, Martin är Låssmedsmästare, Susanne är låssmed, Mika är vår guru på fönster och dörrar, Tobias kan allt som krävs i butiken och verkstaden, David är säljare, Marcus är tekniskt ansvarig och Henrik är ekonomichef. Vi hjälps åt och lär oss av varandra hela tiden.

Vi har arbetstid mån-tors 07.30-16.30 fre 07.00-15.00

Vem är du?

Du behöver ha ett stort tekniskt och mekaniskt intresse (gillar att pilla, laga och fixa saker) och har du erfarenhet av metallbearbetning och problemlösning är det ett stort plus.

Som person är du lösningsorienterad, nyfiken, prestigelös, hjälpsam och social i din personlighet. Du vill lära dig nya saker och tar till dig ny kunskap lätt. För oss är rätt personlighet viktigast. Allt annat kan du lära dig.

Vad erbjuder vi?

En heltids tillsvidareanställning i ett personligt, familjärt och engagerat företag.

Vårt kontor/verkstad/butik ligger centralt på Stora Badhusgatan 32. Vi lyder under Svemek-IF Metall. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och naturligtvis en trivsam miljö! Vi är måna om att du ska utvecklas och trivas hos oss.

Om oss

Låset är en auktoriserad låssmed med unik expertis inom låssystem, spanjoletter och fönsterbeslag. I mer än 40 år har vi ökat säkerheten i Göteborg och i dag är Låset en del av Monitor Larm & Bevakning. Tillsammans med dig blir vi totalt 30 medarbetare. Små nog att vara smidiga, stora nog att nå förändring. Vi ser till att säkerheten hålls hög, smart och smidig i Västra Götaland. Mycket har hänt sedan Låset i Centrum slog upp portarna 1981. Med åren har företaget blivit en heltäckande leverantör av mekaniska och elektroniska lås. Sedan 2007 arbetar vi med iLOQ – ett säkert, smart och digitalt låssystem. Tillsammans besitter Låset och Monitor den expertis som krävs för att kunna projektera, montera, programmera, och hjälpa kunden att smidigt hantera och administrera iLOQ och andra innovativa digitala låssystem.

Läs mer på www.lasetgbg.se

I den här rekryteringen har Låset valt att samarbeta med Find Ab – för frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm, 0708-144830, maria.benholm@findab.se www.findab.se
Mer info
Email Mejla Låset i Centrum
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lasetgbg.se
Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (49 dagar kvar)