Säljare skärande verktyg i Västra Götaland

Säljare skärande verktyg i Västra Götaland

Har du tidigare erfarenhet av skärande verktyg från metallindustrin? Är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare? Gillar du att jobba i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då är du kanske vår nya säljare.

Vi söker en distriktsansvarig säljare till vårt västra distrikt som i huvudsak omfattar Västra Götaland, Bohuslän och Halland. Som säljare får du en nyckelroll i utvecklingen av Kyocera Unimerco som har tillväxt högt på agendan. Du jobbar med att skapa professionella och långsiktiga relationer för att öka våra marknadsandelar. Dagligen besöker du nya och befintliga kunder för att erbjuda verktygslösningar och förstklassig service. Vi ser att du skapar och utvecklar "best in class" verktygsförsäljning, från besök till leverans och uppföljning.

Du utgår från din bostadsort som helst ligger i Göteborgsområdet. Till din hjälp har du goda kollegor som t.ex. optimeringstekniker, interna säljtekniker och ett serviceteam. Du rapporterar till försäljningschefen för vår metallavdelning.

För att lyckas i rollen vill vi att du har:
  • Erfarenhet från skärande bearbetning inom metallindustri
  • Egen drivkraft och förmåga att själv planera sitt dagliga arbete
  • God datavana av framförallt Microsoft Office produkter
Detta är en roll där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du:
  • är driven, kreativ, målinriktad och har viljan att utveckla dig själv
  • är nyfiken och drivs av att skapa resultat
  • är ordningsam, noggrann och ansvarstagande
  • gillar en aktiv- och händelserik miljö och ser service som en självklar del i arbetet
Vi erbjuder vår nya säljare en ordentlig introduktion, löpande produktutbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst, du kommer att utgöra en viktig kugge i vårt företag för att nå våra högt ställda mål.

Mer information om tjänsten lämnas av Försäljningschef Jan Bengtsson, telefon 0709-54 46 11. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via länken på denna sida. Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Jan Bengtsson
Telefon 46 709 54 46 11
Email Mejla Jan Bengtsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KYOCERA UNIMERCO är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Vårt unika produktprogram erbjuder både standard och kundanpassade verktygslösningar samt slipservice. Med kunden i fokus skapar vi mervärden för en kostnadseffektiv produktion. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77.000 anställda, varav cirka 6.000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har 34 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.