Kyltekniker till Bohuslän och Göteborgsområdet

Kyltekniker till Bohuslän och Göteborgsområdet

Vi har flera nya kunder med nya spännande projekt och behöver utöka vår arbetsstyrka med en kyltekniker.

Vad erbjuder vi?
Kylteknik i Bohuslän AB har sedan starten 1997 arbetat inom kylbranschen med nästa alla förkommande typer av arbete.

Du kommer att ingå i vår grupp där vi idag är 13 anställda som har en god stämning och arbetar tillsammans för att ge våra kunder en så bra hjälp som möjligt.

Vi erbjuder, bra lön, avtalspension, friskvårdsbidrag samt utbildningar.

Jobbet:
Jobbet som kyltekniker innebär att du kommer att arbeta både med service, reparationer, förbyggande underhåll samt installationer av kylanläggningar i alla storlekar och utföranden.

Du kommer att jobba självständigt med felsökning, problemlösning hos våra kunder där du kommer ha nära kontakt med kunderna och våra leverantörer, du kommer att ansvara beställning av material till dina jobb samt att planera hur arbetet utförs tillsammans med vår serviceledare.

Arbetet innebär teknisk problemlösning samt mycket personliga kontakter.

Våra kunder är bland annat fastighetsägare, butiker, industrier, fastighetsförvaltningsbolag, hotell, restauranger och privatkunder. Våra kunder finns framförallt från Göteborg till Uddevalla.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med kylanläggningar eller att du har något annat tekniskt yrke såsom t.ex. elektriker eller rörläggare och önskar en ny inriktning i ditt yrkesliv.

Du bör vara en person med stor social förmåga och en vilja att möta nya kunder och hjälpa dem att lösa problem med sin tekniska utrustning.

Vi tänker också att du är serviceinriktad, positiv och vill ha ordning på din utrustning och på våra kunders anläggningar.

Vi vill anställa dig som har erfarenhet från kylbranschen, har du certifikat, kunskap inom el, styr eller rörarbeten är detta meriterande.
B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Mats
Telefon 0708284232
Email Mejla Mats
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kylteknikbohuslan.se/
Sista ansökningsdag 16 apr (28 dagar kvar)