Redovisningschef till Kyäni i Göteborg

Redovisningschef till Kyäni i Göteborg

Är du redo att axla en spännande roll med personalansvar i ett internationellt bolag? Sök jobbet som redovisningschef på Kyäni!

Vill du ta dina kunskaper inom redovisning till nästa nivå? Söker du en komplex och utmanande roll i ett bolag med många internationella kontaktytor? Tror du dessutom att chefsrollen är något för dig? Kyäni i Göteborg söker nu dig som vill jobba med redovisning och samtidigt vill vidareutbildade sig inom chefskap för att bli deras nya redovisningschef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer vara en uppskattad resurs för teamet som ansvarar för redovisningsarbetet med din kunskaper inom redovisning. Vidare får du en möjlighet att ta nästa steg i din karriär i rollen som chef. Kyäni erbjuder dig en ledarskapsutbildning där du får verktygen för att vara en bra ledare samt chef. Därtill får du chans att verka i ett spännande och dynamiskt bolag där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du ansvar för den löpande bokföringen inom Kyäni Europe, Kyäni Italy samt Kyäni Germany inom lager, kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Personalansvar för ett team på 4 personer
  • Ansvara för att samtliga balanskonton är avstämda inför varje månadsslut.
  • Bidra med din expertkunskap inom redovisning och stötta teamet i deras dagliga arbete och beslut.
  • Driva samt implementera effektiviseringsprojekt inom administration och redovisning
Vidare verkar du i en transaktionsintensiv verksamhet och du får hantera stora datamängder. Stor del av arbetet görs i Excel.

Rollen innebär också

Som redovisningschef kommer du även aktivt delta i utvecklingsprojekt och i arbetet rapporterar du till Group Accounting Manager / acting CFO. Kyäni har ,trots att man är en stor internationell koncernen som verkar i över 30 länder, en familjär känsla inom organisationen.

På det centralt belägna kontoret i Göteborg jobbar 13 personer och i nära anslutning till kontoret du har nära till kollektivtrafik samt goda parkeringsmöjligheter. Vidare har du flexibla arbetstider, subventionerade luncher och ett generöst friskvårdsbidrag, sjuk- och vabbersättning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som redovisningschef på Kyäni söker vi dig som har en bred erfarenhet inom redovisning och är trygg i bokslutsarbetet. Kanske har du tidigare arbete som redovisningsekonom och vill nu ta nästa steg i din karriär? Då stor del av arbetet kräver att man jobbar självständigt så tror vi att du är van med att driva ditt eget arbete utan tillsyn och att du uppnår egna samt organisatoriska utsatta mål.

Tidigare erfarenhet av personalansvar är inget krav, då Kyäni erbjuder ledarskapsutbildning, dock ser vi det givetvis som meriterande om du haft personalansvar i dina tidigare tjänster. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Visma Business är det meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/