Auktionsmäklare till Kvdpro, Göteborg

Auktionsmäklare till Kvdpro, Göteborg

Kvdpro.com är Nordens största marknadsplats för att köpa eller sälja begagnade maskiner och tunga fordon. Varje vecka säljer vi lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, truckar och mycket annat på nätauktion. Vi hjälper årligen tusentals köpare och säljare att göra trygga affärer inom det tunga segmentet. De som säljer via oss finns i Sverige men våra köpare finns över hela världen. Som oberoende part mellan köpare och säljare tar vi hand om alla stegen i en försäljning och ger en objektiv, professionell och verklighetsnära beskrivning av varje auktionsobjekt. Vi utför tester, fotograferar, värderar, marknadsför och auktionerar objektet. Budgivningen sker via datorn, mobilen eller surfplattan. Enkelt, smidigt och tryggt. Kvdpro.com är helt enkelt den lättaste vägen till tunga affärer.Kvdpro ingår tillsammans med Kvdbil, Bilpriser och SMART35 i KVD-koncernen.

SOM AUKTIONSMÄKLARE...

..kommer du att vara del av ett team med ett brinnande intresse för maskiner och tunga fordon samt service och försäljning. Våra kunder är företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning. Men även stat, myndighet och kommun.

Du ansvarar för att handlägga de objekt som vi får in till försäljning och du sköter om försäljningen av objekten från det att vi mottagit ett uppdrag tills det att affären är slutförd. Det innebär bland annat att skapa informativa och korrekta annonser, värdera, mäkla, svara på frågor samt försäljning av tilläggstjänster och värdehöjande åtgärder.

Som auktionsmäklare handlägger du försäljningen av objekten från våra största kunder. Detta är ett förtroende som vi är måna om att förvalta. Rollen ställer stora krav på servicekänsla, samarbetsförmåga, att du klarar att hålla igång många projekt samtidigt, är strukturerad samt att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Ditt arbete utförs huvudsakligen via mail och telefon.

Du kommer att samarbeta nära dina kollegor i ett team bestående av Key Account Mangagers, regionsäljare och säljsupport. Alla med det gemensamma målet att göra en så bra affär som möjligt för säljande och köpande kund.

VI SÖKER DIG SOM...

...är en hejare på lastbilar och entreprenadmaskiner!

Viktigast för att lyckas i denna tjänst är dock din attityd och inställning. Med din positiva inställning hanterar du eventuella motgångar med ett leende och har som motto att om livet ger dig citroner, gör lemonad. För dig är en självklarhet att se möjligheter istället för hinder, vare det är stort eller litet..

Problemlösning stimulerar dig, våra kunders frågeställningar tar du dig an med glädje och en stor portion engagemang. Du ser förändring som något utvecklande och är orädd och öppen för att testa nya tillvägagångssätt.

Du är inte bara en mästare på att hålla många bollar i luften; du ser även till att fånga dem!! Likaså är du expert på att planera och prioritera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Du trivs i ett högt tempo och en fartfylld miljö där ingen dag är den andra lik.

Du är en lagspelare som andas ödmjukhet och prestigelöshet. Vi behöver varandra för att lyckas, så samarbete och tilltro till varandra är en självklarhet för oss.

Din arbetsplats (post-corona) är vårt kontor, och dina arbetsredskap är din dator och telefon, vilket är något du ska känna dig bekväm med.

VI VILL ATT DU HAR ERFARENHET/KUNSKAP INOM:
  • Administration
  • Försäljning av lastbilar eller entreprenad-/lantbruksmaskiner
  • Objektskunskap om i första hand lastbilar, men har du kunskap om entreprenad-/lantbruksmaskiner är det ett plus.
  • Likaså behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska samt inneha B-körkort
VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och de som har möjlighet arbetar under rådande pandemi hemifrån. Våra kontor/anläggningar är även "coronasäkrade".

ÖVRIGT

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Johanna Joensuu, Chef Kundsupport på johanna.joensuu@kvdpro.com.

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

SKICKA ANSÖKAN
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdpro.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)