Värderare till Kvdbil

Värderare till Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer. Vi är ett snabbväxande företag med stort resultatfokus och jobbar för att alltid bli bättre idag än vad vi var igår. Trots rådande tider befinner Kvdbil sig i en expansiv och spännande fas och behöver nu förstärka vår värderingskompetens på vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

Som bilvärderare...

... kommer du att leverera dagsfärska och objektsspecifika värderingar för de bilar som säljs via kvd.se. Du kommer tillsammans med ett gäng härliga värderingskollegor att ansvara för att de bilar som presenteras på kvd.se följer våra riktlinjer. Genom ditt arbete bidrar du till att, genom en korrekt marknadsvärdering, säkerställa bästa prisbild för varje fordon.

Som bilvärderare är du en viktig del av teamet, då arbetet i stor utsträckning utgörs av intern kommunikation, såväl inom teamet som med andra delar av organisationen.

Vi söker dig som...

...tycker att Top Gear är ett underhållningsprogram av världsklass och anser att det hör till allmänbildningen att veta vad för bil James Bond körde i filmen Spectre.. Troligtvis är du den i släkten som man hör av sig till när man har en "bilfråga" och sannolikheten att du någon gång blivit kallad "bilnörd" är rätt så stor..

Ditt engagemang syns i allt du tar dig för och du är inte rädd för att ta tag i saker och ting. Tvärtom gillar du när det händer. Förutom att du trivs i ett högt tempo, värdesätter du hög kvalitet och att arbeta efter en tydlig struktur.

Då vi arbetar i öppet kontorslandskap har du inga problem att fokusera, oavsett om man kan höra en knappnål falla eller om närmaste kollegan drabbats av ett skrattanfall...

Att du är en team-player, är van att arbeta i olika it-system och gillar att bidra till den goda stämningen på kontoret tar vi för givet. Likaså att du fullt ut stödjer KVDs arbete med hållbarhet då du själv tycker att detta är viktigt.

Stämmer ovan in dig är sannolikheten väldigt hög att det är just dig vi söker!!

Varför Kvdbil?

I fräscha lokaler på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg, sitter vanligtvis ca 100 kanske framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och energin studsar mellan väggarna. Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Nu kör vi!!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.