Värderare med projektledaregenskaper

Värderare med projektledaregenskaper

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är även Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vår affärsidé är enkel; att effektivt förmedla begagnade fordon, till förmån för både köpare och säljare. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Vi söker dig som vill ta sig an nya spännande utmaningar i ett bolag där du får möjlighet att påverka och växa och vara med på en spännande tillväxtresa i en bransch som håller på att förändras i grunden!

Som värderare och projektledare...

..kommer du att utföra värderingar och presentationer av fordon som ska läggas ut på vår sajt. Genom ditt arbete bidrar du till att, genom en korrekt marknadsvärdering, säkerställa bästa prisbild för varje fordon. Du kommer även att driva interna utvecklingsprojekt för att effektivisera, förändra och förbättra vår verksamhet; dels genom att skapa nya rutiner och arbetssätt, dels genom att förankra och implementera förändringarna.

Vi söker dig som....

...gillar att ta ledartröjan, har det rätta drivet och ansvarstagandet. Som vill samarbeta med kollegor för att nå strålande resultat och har förmågan att kommunicera på ett engagerande sätt. Du motiveras av att ta helhetsansvar och att driva arbete från start till mål. Samtidigt som du arbetar långsiktigt har du förmågan att stanna upp och hänga med i vad som sker just nu. Modet att fatta svåra beslut är något du hanterar, samtidigt som du inte är rädd för att fråga om råd när en kollega ger välbehövd input. Då det inte är ovanligt att du har många pågående projekt parallellt är du som person strukturerad och har en talang att kunna optimera resurserna så att uppgifterna blir gjorda och tidsplaner följs.

Då bilbranschen är en mansdominerande sfär uppmuntrar vi kvinnliga sökande till arbetet. Vi tror att en arbetsplats med blandad kompetens och individer är bäst. I slutändan kommer förstås din personliga kompetens och dina personliga kvaliteter väga tyngst, oavsett om du är man, kvinna eller något annat.

Våra önskemål till dig är att du har..
  • Relevant eftergymnasial utbildning alt. arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet av projektledning
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift, på svenska och engelska
  • Ett stort bilintresse
Du erbjuds...
  • möjlighet till utveckling, där din egen drivkraft och nyfikenhet att göra saker bättre, blir avgörande för dig i vårt växande bolag.
  • tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed känna dig rustad inför framtidens utmaningar
  • möjligheter till ett varierat och spännande arbete i ett företag som aktivt arbetar för en hållbar utveckling och ett mer hållbart samhälle.
  • Ett högt och händelserikt tempo, som särskilt passar dig som trivs med förändringar och ett klimat av nyskapande.
Hållbar utveckling...

Hållbarhet är viktigt för Kvd! Vi samarbetar bland annat med Chalmers industriteknik för att göra bilbranschen mer hållbarhetsinriktad och uppmuntra till nya lösningar som moderniserar vår bilpark och därigenom minskar utsläppen. Kvdbil har även ingått partnerskap med 2030-sekretariatet, som arbetar för att Sverige ska nå en fossilberoende fordonsflotta 2030.

En av hörnstenarna för hållbar utveckling är givetvis även våra medarbetare, vår arbetsmiljö och etik. Våra tillväxtambitioner är beroende av att vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö för befintliga och nya medarbetare. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som ska präglas av att vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.

Varför Kvdbil?

I härliga lokaler på Kilsgatan 4 sitter "i normala tider", ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och man kan riktigt höra hur energin studsar mellan väggarna. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat. Och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet!

Övrigt

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.