Har du tidigare erfarenhet av innesälj? Vi har tjänsten för dig!

Har du tidigare erfarenhet av innesälj? Vi har tjänsten för dig!

Vi söker nu efter en driven entusiastisk innesäljare som längtar efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Att man dessutom får trevliga kollegor på köpet är ju ett extra plus..

Som medarbetare i kundcenter sälj...

...kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera både säljande och köpande kunder – dvs ringa och konvertera leads för att generera inflöde, lager och sålda bilar samt ringa avslutssamtal med fokus på tilläggsförsäljning. Ditt främsta arbetsredskap är din telefon och du sporras av att gång på gång vinna kund efter kunds förtroende. Nyckeln till denna framgång är troligtvis din förmåga att på ett klokt, effektivt och professionellt sätt förklara vår genomtänkta affärsmodell.

Vi söker dig som...

...har viljan och drivet. Du är hungrig, redo att satsa och gå all-in! Ditt intensiva inre driv gör att du har vad som krävs för att motivera dig själv att nå dina mål. Ditt engagemang syns i allt du tar dig för och du är inte rädd för att ta tag i saker och ting. Tvärtom gillar du när det händer. Du klarar inte bara av att ha många bollar i luften; du fångar dem också!

Trots din tävlingsinstinkt anser du att laget blir starkare genom jaget. Du är helt enkelt en lagspelare och tävlingsmänniska i en och samma person, då du har ett ödmjukt hjärta, en kropp full av energi och en själ som brinner för affärer.

Med din positiva inställning hanterar du eventuella motgångar med ett leende och har som motto att om livet ger dig citroner, gör lemonad. För dig är en självklarhet att se möjligheter istället för hinder, vare det är stort eller litet..

Som säljare är du givetvis duktig på kommunikation, vilket gör dig både förstådd och förstående; en egenskap du kommit lång på.

Då vi i "normala tider" arbetar i öppet kontorslandskap har du inga problem att fokusera, oavsett om man kan höra en knappnål falla eller om närmaste kollegan drabbats av ett skrattanfall...

Vidare ser vi gärna att du har...
  • Gymnasieutbildning samt relevant utbildning inom sälj
  • Gedigen erfarenhet av försäljning, med dokumenterad goda resultat
  • Erfarenhet av telefonförsäljning är ett plus
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift, på svenska och engelska
  • Genuint intresse för system och administrativa detaljer
  • Det är även ett plus om du har ett intresse av och viss kunskap kring bilar, men inget måste.
Om KVD

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Varför Kvdbil?

I härliga lokaler på Kilsgatan 4 sitter, i "normala tider", ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och man kan riktigt höra hur energin studsar mellan väggarna.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och de som har möjlighet arbetar under rådande pandemi hemifrån. Våra kontor/anläggningar är även "coronasäkrade".

Övrigt

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Marknadsmässig lön samt rörlig provision.

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan.

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Hanna Johansson på hanna.johansson@kvdbil.se

Nu kör vi!!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Administration, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.