Driven Inköpare/Innesäljare

Driven Inköpare/Innesäljare

Letar du efter en ny väg att cruisa? En spännande väg där du får vara med och påverka på riktigt!? Har du en stark motor, snabb acceleration och gillar fart!? Är ditt intresse bilar och din drivkraft att göra riktigt bra affärer!? Då är detta tjänsten för dig!

Som Innesäljare & Inköpare....

...kommer du att arbeta mot kunder som vill sälja sin bil via Kvdbil. Tillsammans med dina kollegor bearbetar du leads och tar aktivt kontakt med befintliga och potentiella kunder, företag såväl som konsumenter, för att öka inflödet av försäljningsuppdrag (personbilar), både via auktion och inköp. Du tar ansvar för att kunden får den bästa kundupplevelsen och att vi erbjuder den bästa lösningen vid varje givet tillfälle.

Vi söker dig som...

...har viljan och drivet, är orädd och har en fingertoppskänsla när det gäller affärer. Du är förtroendeingivande och strävar alltid efter att ge kunden den bästa kundupplevelsen.

Att du har erfarenhet från bilbranschen och inköp av bilar i synnerhet är meriterande men inget krav. Däremot ser vi det som självklart att du har god kunskap om och ett stort intresse för bilar.

Du måste vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och vi ser gärna att du kan ytterligare språk.

Du erbjuds...
  • en roll i en spännande bransch där du får möjligheter att utvecklas i din roll och bygga vidare på din kompetens tillsammans med goda kollegor
  • en chans att få arbeta i en organisationskultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med insikter, öppenhet och samarbete kan komma ännu längre
  • att få arbeta för en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö
  • en tjänst i ett tillväxts- och marknadsorienterat bolag.
  • en härlig arbetsplats i vårt fräscha huvudkontor på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.
  • ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (exempelvis 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.
Om Kvdbil

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Och det är ingen hemlighet hur vi gör det - vi sköter hela bilaffären åt dig. Vi har sålt mer än 280 000 bilar på kvd.se och de har alla testats av våra professionella tekniker. Fordonsbranschen i stort har de senaste åren genomgått en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. På Kvdbil tycker vi det är viktigt att möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Övrigt

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

För frågor kring tjänsten kontakta Jens Hansson, Chef Innesälj & Inköp, på jens.hansson@kvdbil.se eller +46101673121

Vi behandlar ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

Nu kör vi!!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Jens Hansson
Telefon +46101673121
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.