VVS-montörer för servicearbeten

VVS-montörer för servicearbeten

Vi har många nya och befintliga kunder som vill ha vår hjälp och vi behöver bli fler montörer i vår laguppställning inom affärsområde Service.

Vi söker dig som är en erfaren certifierad VVS-montör och som vill arbeta med servicearbeten.

Du är ansvarstagande och drivs av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder den bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du utmärker dig genom att vara utåtriktad, noggrann och tycker om att arbeta självständigt med höga krav på ansvar och handlingskraft. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar och därför behöver du ha ett B-körkort.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du möter kunder från b.la. kommuner, fastighetsägare, byggbolag, bostadsbolag och privata personer. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och kundens upplevelse av vårt jobb står alltid i centrum. Samtidigt är det viktigt för oss att arbeta för att alla ska trivas och må bra på jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100
Referensnummer: 2019/15

Kontakt

Ulf Andersson - Tf Filialchef, 0704-19 09 44

Facklig företrädare

Andreas Lindgren - Byggnads, 0704-19 09 32

Sista ansökningsdag: 2019-03-29

Sökord: Rörläggare , Rörmontör , rörmokare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Sedan 1:e januari 2019 ingår Kungälvs Rörläggeri som en självständig del i den finska koncernen ARE. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.