Kalkylator till Göteborg

Kalkylator till Göteborg

Som Kalkylator arbetar du med utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Du har huvudansvaret för anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och ansvarar där med för mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av:
  • Framtagning av offerter.
  • Framtagning av förfrågningsunderlag till UE.
  • Kontakt med övriga kalkylatorer i respektive projekt under offertstadiet.
  • Framtagning av materialpriser från leverantörer.
  • Lämna offerter i samråd med filialchef/avdelningsansvarig.
  • Medverka vid upphandlingar.
  • Vara med och styra projekteringsarbeten
Vi ser med fördel att du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat som Kalkylator alternativt så har du en flerårig arbetslivserfarenhet från rörbranschen i kombination med en ingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR, VVS-AMA, Heta arbeten, produktionskalkylering, företagsekonomi samt projektekonomi. Du är flytande i det svenska språket.

Som person är du kommunikativ, resultatinriktad och driven i ditt arbete. Du har ett analytiskt, noggrant och strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare så vet du hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och har en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

Om du vill ha mer information om tjänsten, kontakta VD Ulf Andersson 070-419 09 44.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser
Mer info
Kontaktperson Ulf Andersson
Telefon 0704-19 09 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Sedan 1:e januari 2019 ingår Kungälvs Rörläggeri som en självständig del i den finska koncernen ARE. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.