Erfaren och engagerad projektledare till Göteborg

Erfaren och engagerad projektledare till Göteborg

Rollen som projektledare innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans och styr projekten effektivt mot uppsatta mål för lönsamhet, kundnytta och kvalitet. Som projektledare har du en nyckelfunktion i det dagliga arbetet och kommer tillsammans med dina kollegor på montörsidan förenkla och förverkliga kundens behov.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av
att:
  • Ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av små och stora projekt.
  • Representera Kungälvs Rörläggeri vid projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten.
  • Du säkerställer att miljö-, arbetsmiljö- och övriga myndighetskrav hanteras på rätt sätt under projekttiden.
  • Arbeta med inköp gällande material och UE till egna projekt.
  • Besiktning.
  • Utveckla och bevara kundrelationer.
Vem är du?
Vi ser med fördel att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har tidigare arbetat med att driva projekt med resultat- och budgetansvar. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom bygg- och installationsteknik, styr- och regler samt ventilation. Du är flytande i det svenska språket och innehar
B-körkort.

Som person är du social och driven i ditt arbete. Med hjälp av tydlig kommunikation kring mål och förväntan skapar du effektiva projektgrupper och tar på bästa sätt tillvara på den kompetens som finns i gruppen. Vidare så krävs det att du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Patrik Hast, Filialchef, på telefonnummer 070-419 08 40. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser
Mer info
Kontaktperson Patrik Hast
Telefon 070-419 08 40
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Sedan 1:e januari 2019 ingår Kungälvs Rörläggeri som en självständig del i den finska koncernen ARE. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.