2st fisksäljare sökes till väletablerad Fiskbil i Kullavik Centrum, 20km söder om Göteborg. Vi säljer huvudsakligen färsk fisk och skaldjur. 95% av våra kunder är stamkunder. Tidigare arbete inom service är meriterande. Arbetsdagen börjar och slutar i Göteborgs Fiskhamn där vår fiskbil har sin bas. Ett arbetspass är ofta 10-13tim, i gengäld jobbar man färre dagar. Utbildning sker kontinuerligt inom både sälj, filé, inköp och C1-körkort. Tjänsten anpassas efter dig och dina förkunskaper!
Vi som jobbar just nu är 4pers mellan 23-40år. Kanske har du nya idéer till vårt sortiment?

Arbetsdagarna är periodvis intensiva så vi söker dig som gillar att alltid ha något att göra och som är duktig på att växla tempo.

Krav: B-körkort (C1-körkort är mycket meriterande)
Lön: Beroende på förkunskaper
Boende: En minilägenhet på 15kvm med egen ingång finns att tillgå i Västra Frölunda, ca 10min med bil från Fiskhamnen. Lägenheten är avsedd för dig som är intresserad av jobbet men ännu inte hittat bostad.Tillträde: mars-april

Arbetsuppgifter: Varierande och kul! Till exempel lastning av färsk fisk, uppläggning av fiskdisken, försäljning under öppettider, tillverkning av räksmörgåsar, fiskrullader, mm. Utbildning sker kontinuerligt inom alla områden så tveka inte att höra av dig.
Mer info
Kontaktperson Emil Nilsson
Telefon 0709230820
Email Mejla Emil Nilsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har sålt Färsk Fisk & Skaldjur i Kullaviks Centrum sedan 1983. Vi tycker att alla borda äta mer fisk!
Kolla gärna in vår Instagram för bilder: @fiskbilenkullavik