Fiskförsäljare

Fiskförsäljare

Vi söker nu en ny medarbetare till Fiskbilen i Kullavik!
Vi är en verksamhet som har hög omsättning på färsk fisk, skaldjur och delikatesser. I dagsläget är vi 4 personer i åldern 23-40år som jobbar heltid.
Arbetet innebär främst försäljning av fisk & skaldjur i vår Fiskbil. Du är också med och förbereder fiskdisken från tidig morgon
i Fiskhamnen. Räksmörgåsar, skaldjursröror, fiskrullader med mera förbereds inför dagens försäljning. Det förekommer en hel del lyft som är stärkande för både kropp och själ.
Arbetspassen är ofta 12tim, i gengäld är arbetsveckan 3-4 dagar.
Förkunskaper är inte nödvändigt eftersom vi utbildar dig kontinuerligt under provanställningstiden. En stor fördel är dock om du har erfarenhet av butiksarbete, manuell chark eller har jobbat med fisk på något sätt.
Det är ganska trångt och tempot är ibland högt så vi söker en tjej eller kille som kan smälta in och jobba hårt, gärna i samma ålder som oss.

Om du är duktig så finns möjlighet att lära sig filéa fisk, ropa in fisklådor på Fiskauktionen och ta körkort för lastbil (C1).

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Krav:
• B-körkort
• Morgonpigg
• Gillar fysiskt arbete
• Äter och tycker om fisk & skaldjur

Arbetstid: Heltid 100%

Vi intervjuar kontinuerligt, så dröj inte med din ansökan.

Tillträde 1/11 eller enligt överenskommelse.

jobbaifiskbilen@gmail.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskbilen i Kullavik är ett familjeföretag som funnits sedan 1983. Vi utgår varje dag från Göteborgs Fiskhamn där vi ropar in färsk fisk på fiskauktionen för att sedan köra ca 20km söderut till Kullavik Centrum. Kika gärna på vårt instagramkonto för att se mer från vår verksamhet! @fiskbilenkullavik