Projektledare/hydraulikspecialist till Göteborgs Stad Kretslopp & Vatten

Projektledare/hydraulikspecialist till Göteborgs Stad Kretslopp & Vatten

Älskar du vatten, matematiska modeller, strategisk planering och vill göra det lätt för alla att leva hållbart? Då är jobbet som senior hydraulikspecialist något för dig!

Göteborgs Stad står inför spännande utmaningar. Staden växer och vi arbetar för att anpassa staden till att möta och hantera effekter av förväntade klimatförändringar. Kretslopp och Vatten har fått ett utökat uppdrag och ansvarar för stadens arbete med både dagvatten och skyfall. För att kunna driva och utveckla dessa frågor på ett konstruktivt sätt behöver vi förstärka vår kompetens. Enheten består av många duktiga medarbetare som tillsammans bildar ett spännande team av olika specialister. Teamet stödjer övriga delar av Kretslopp och Vatten och staden med hydraulisk specialistkompetens. Våra verktyg är bland annat matematiska modeller över stadens vattendrag och avloppsledningsnät.

Som hydraulisk specialist kommer du ansvara för vårt strategiska arbete med hur vi kan arbeta smartare i framtiden. Det innebär bland annat att du leder utvecklingsarbetet med vår ledningsnätsmodell för spill- och dagvatten. Du kommer leda digitaliseringsprocessen för skapande av beslutsunderlag, där ledningsmodellen är grunden. Du kommer även fungera som kontaktperson för olika forskningsprojekt samt hydrauliskt stöd till stadens om- och utbyggnadsprojekt

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av hydraulisk modellering, gärna inom VA-området. En bredare VA-erfarenhet från utredande verksamhet är meriterande. Erfarenhet av Mike Urban eller Rosie är klart meriterande. B-körkort är önskvärt.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, har stort tekniskt intresse och har god analytisk förmåga. För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare fullt ut och du ser det som en naturlig del att ständigt utvecklas.

Göteborgs Stad arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och cykelförmån. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.

Staden är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Tjänsten är säkerhetsklassad. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den söndag 7 juni. Urval sker dock löpande så tveka inte med att ansöka före slutdatum. Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg 0763-17 07 41.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och underlättar för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaning att bygga ett hållbart Göteborg ger oss stor tillfredsställelse.