Serviceelektriker sökes
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av ständiga förbättringar och tillväxt? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett ungt och nytänkande företag. Krb-el växer och nu söker vi dig som vill mycket, du som vågar ta ansvar och jobba på nya sätt. Vi söker nu personal för serviceuppdrag i Göteborg och Kungälv.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket, du är serviceinriktad och klarar av att lösa problem. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Du kan arbeta självständigt men också i grupp.

Vi erbjuder
En trevlig arbetsplats med bra kollegor och goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Möjlighet till utbildning för att nå spetskompetens inom olika områden. Bra lönevillkor samt andra förmåner. Har du arbetat länge som elektriker men, känner att du vill komma vidare och få allt mer ansvar så finns möjligheten att göra det hos oss vi behöver fler arbetsledare.

Vi söker
Serviceelektriker för arbete inom Göteborgs komun för löpande räkning samt mindre entreprenader. Serviceelektriker för arbete inom Kungälvs komun för löpande räkning samt mindre entreprenader.

Ansökan och kontaktperson
Är detta en utmaning som du vill anta? Vill du vara med och växa i ett ungt och nytänkande företag som vill framåt? Skicka din ansökan till info@krb-el.se eller kontakta Rickard Engström på 0763-910318 om du vill veta mer.
Mer info
Kontaktperson Rickard Engström
Telefon 0763910318
Email Mejla Rickard Engström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.krb-el.se
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (16 dagar kvar)