Service-elektriker sökes

Vill du arbeta i ett nytänkande företag som alltid sätter kunden i fokus och strävar efter totalkvalitet? Då är du välkommen att ansöka till oss på Krb-el i Göteborg.

Krb-el i Göteborg växer så det knakar och nu söker vi serviceelektriker för omgående anställning till servecearbeten inom Göteborg med omnejd.

Din bakgrund

Det är alltid ett plus om du har några års erfarenhet men, vi antar oss även lärlingar som är nogranna, punktliga, serviceinriktade och som har lätt att lära sig yrket. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

En trygg arbetsplats där man kan utvecklas tillsammans, Möjligheten att utbildas och växa inom företaget, Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter, Goda förmåner och bra arbetskamrater i ett bra klimat.

Är detta något för dig

välkommen att höra av dig till Rickard Engström på 0763-910318 alternativt maila ditt cv till info@krb-el.se

Om Krb-el i Göteborg AB

Krb-el i Göteborg AB är ett fullserviceföretag med 9 anställda verksamma i Göteborg med omnejd. Vi utför alla typer av elinstallationer i villor, lägenheter, industrier, kontor och lagermiljöer.

Vi verkar inom Göteborg och närliggande kommuner och har kunder inom bygg- & försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, butiker, stat och kommun samt privatkunder.
Mer info
Kontaktperson Rickard Engström
Telefon 0763-910318
Email Mejla Rickard Engström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov (40 dagar kvar)