Projektledare med ambition att utveckla energibranschen

Projektledare med ambition att utveckla energibranschen

Projektledare med ambition att utveckla energibranschen

Placeringsort: Falkenberg, Anderstorp eller Billdal

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma i Skåne. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Kraftringen finns etablerade i väst och står inför en stark expansion med många intressanta och komplexa kundprojekt i Västra Götaland, Småland och Halland. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se

Ditt nya spännande jobb:
Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta i kundnära elkraftsprojekt, Göteborgsområdet med omnejd, Halland och Småland. Även andra projekt kan bli aktuella då vi är ett växande bolag i denna region, till exempel inom belysning, sol eller laddinfrastruktur. Som projektledare arbetar du med att samverka med olika intressenter, att leda, styra och följa upp projekten samt hålla dialog med kunder och underentreprenörer. Du är ansvarig för projektets resultat med målet att säkerställa att vi genomför våra projekt med rätt kvalitet, rätt kostnad, rätt resurser, i tid och med nöjda kunder.

Om dig:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning och vi är särskilt intresserade av dig som har en bakgrund inom bygg och anläggningsbranschen alternativt industrin. Kanske har du bakgrund som inköpare och är intresserad av att byta bana där dina kunskaper kommer till användning i ett nytt sammanhang? Vi är nyfikna på din kompetens och välkomnar olika erfarenheter där vi tillsammans bidrar till framgång!

Du är trygg i rollen som projektledare och har en hög energi och drivkraft i att leda projekt framåt. Du har stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett professionellt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Du stimuleras av att arbeta med varierande parallella projekt och trivs med en vardag som skiftar och ställer krav på din prioriterings- och initiativförmåga. För att bli framgångsrik i rollen arbetar du strukturerat samtidigt som du är kommunikativ, drivande och relationsorienterad. Du drivs av att hitta arbetsmetoder som effektiviserar arbetet i fält såväl ekonomiskt som praktiskt.

Du har:
  • Erfarenhet av projektledning inom elkraftsdistribution, bygg, anläggning eller industrin
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik, elkraft eller liknande
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridik och entreprenadekonomi.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • B- körkort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på något av våra kontor i region Västra Götaland; Falkenberg, Anderstorp eller Billdal.

Vårt erbjudande

Hos Kraftringen kommer du att få många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att själv ha idéer och påverka ditt arbete. Vi förenar det lilla företagets hjärta med det stora bolagets muskler och styrka, i en flexibel tillvaro som ger dig stora möjligheter att anta spännande utmaningar. Som vår nye medarbetare kommer du att spela en betydelsefull roll, både för dagens kunder och för kommande generationer. Vill du också vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Ansökan och frågor
Vi tillämpar löpande urval med sista ansökningsdatum 22 september.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Magnus Brixvik på 0725-36 64 63 alt magnus.brixvik@kraftringen.se.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christoffer Hällefors på 070- 200 25 90 eller christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen att utvecklas med oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)