Elkraftsmontörer rekryteras till Kraftringen i Göteborg/Billdal

Elkraftsmontörer rekryteras till Kraftringen i Göteborg/Billdal

Trivs du i ett arbete med stor variation och möjlighet att påverka samt goda möjligheter till att utvecklas i ett växande bolag? Är du en serviceinriktad och driven elmontör som söker nya utmaningar och vill bli en del av Kraftringens spännande resa? Då är det kanske just dig vi söker!

Kraftringen fortsätter att utöka sin verksamhet med en expansion i regionen norra Halland och Västra Götaland och tack vare vår kompetens och starka drivkraft är vi en växande aktör att räkna med - nu och framöver. Vi söker nu fler drivna, härliga medarbetare till våra team i Falkenberg, Gislaved och Falkenberg!

Vilka är vi?

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se.

Just nu hos oss på Kraftringen:

Vi bidrar till samhällsnyttan främst genom entreprenad och service inom elkraft och offentlig belysning. Med tjänster inom solceller, e-mobilitet och liknande expansiva teknikområden visar vi dessutom vårt engagemang för en hållbar framtid. Från kontoren i Skåne, Halland, Blekinge och Småland arbetar vi med entusiasm och hög ambition i hela södra Sverige.

Söker du mer spänning i ditt jobb?

Som elmontör är du tillsammans med projektledare och serviceledare ansvarig för projekt eller serviceärende i fält. Arbetet innebär nyanslutningar, felavhjälpning och reparationer, offentlig belysning, elmontage och kabelförläggning samt arbete i ställverk och stationer inom spänningsområdet 0,4 - 50 Kv. I rollen ingår att säkra framdrift, säkra rätt kvalitet och delta på projekt- samt byggmöten. Beroende på erfarenhet kommer du att vara elsäkerhetsledare i projekten och ansvara för avbrottsplanering, driftsättning, etc

För att platsa i vårt härliga gäng behöver du:
  • Gymnasieutbildning inom el, gärna inom elkraft alternativt likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom el-montage, kabelförläggning, ställverk och stationer.
  • Ha erfarenhet av service-, underhålls- och entreprenadarbeten inom elkraft och eldistribution.
  • Dokumenterade kunskaper såsom ESA, heta arbeten och arbete på väg.
  • B-körkort (BE är meriterande)
Det är trevligt om du:
  • Har du erfarenhet inom linjearbeten, luftledningsbyggnation och gatubelysningsarbete samt kunnande inom EBR och BAS-U är det meriterande.
Sist men absolut inte minst:
  • Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att kommunicera samtidigt som du har en entreprenörsanda som smittar av sig i teamet.
  • Arbetet bygger på ett gott samarbete med såväl kunder som underleverantörer och kollegor, där planering och flexibilitet är viktiga ledord.
  • Du trivs med att både självständigt och tillsammans med arbetskamrater lösa uppdragen.
Kom och jobba hos oss!

Som vår nye medarbetare kommer du att spela en betydelsefull roll, både för dagens kunder och för kommande generationer. Här på Kraftringen kommer du att få många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Stämningen är avslappnad och vänlig med gott om plats för både skratt och arbete. Väljer du att bli en del av oss kan vi utlova många nya, trevliga kollegor att dela såväl arbetsplats som fikabord med. Vill du också vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Upplysningar och ansökan

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Lernia och du är varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Tanja Zoric på 0722541775 samt mail tanja.zoric@lernia.se eller platsansvarig på Kraftringen: Emma Wrege på 0722-137637 eller på mail emma.wrege@kraftringen.se


Tillträdesdag


Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuellt en säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.