Elektriker rekryteras till Kraftringen

Elektriker rekryteras till Kraftringen

Kraftringen fortsätter att utöka sin verksamhet med en expansion i regionen norra Halland och Västra Götaland och nu söker vi dig/er som gillar ett självständigt arbete, är engagerad, kvalitet- och serviceorienterad och har en god social förmåga.


Arbetsuppgifter

Som elektriker är du tillsammans med projektledare och serviceledare ansvarig för projekt eller serviceärende i fält. Arbetet innebär nyanslutningar, felavhjälpning och reparationer, offentlig belysning, elmontage och kabelförläggning samt arbete i ställverk och stationer inom spänningsområdet 0,4 - 50 Kv. I rollen ingår att säkra framdrift, säkra rätt kvalitet och delta på projekt- samt byggmöten. Beroende på erfarenhet kommer du att vara elsäkerhetsledare i projekten och ansvara för avbrottsplanering, driftsättning, etc.

Du som söker

Vi söker dig som har erfarenhet av service-, underhålls- och entreprenadarbeten inom elkraft och eldistribution. Har du erfarenhet inom linjearbeten, luftledningsbyggnation och gatubelysningsarbete samt kunnande inom EBR och BAS-U är det meriterande. Dokumenterade kunskaper såsom ESA, heta arbeten och arbete på väg är önskvärt.

Krav för tjänsten:
  • Gymnasieutbildning inom el, gärna inom elkraft alternativt likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom el-montage, kabelförläggning, ställverk och stationer.
  • B-körkort (BE är meriterande)
Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att kommunicera samtidigt som du har en entreprenörsanda som smittar av sig i teamet. Du trivs med att både självständigt och tillsammans med arbetskamrater lösa uppdragen. Arbetet bygger på ett gott samarbete med såväl kunder som underleverantörer och kollegor, där planering och flexibilitet är viktiga ledord.

Vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varför Kraftringen?

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare. Anställningen är på heltid och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Upplysningar och ansökan

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Lernia och du är varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Tanja Zoric på 0722541775 samt mail tanja.zoric@lernia.se.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kraftringen är ett energibolag som erbjuder lösningar inom el, gas, värme, kyla, fiber och entreprenad, samt energirelaterade tjänster. Tillsammans med drygt 500 medarbetare, 300 000 kunder bidrar vi aktivt till utvecklingen av det hållbara samhället.

Läs mer på www.kraftringen.se.

Kraftringen Service AB är ett entreprenadföretag och en del av Kraftringen. Vi är cirka 200 anställda och omsätter en halv miljard kronor. Vi bidrar till samhällsnyttan främst genom entreprenad och service inom elkraft och offentlig belysning. Med tjänster inom solceller, e-mobilitet och liknande expansiva teknikområden visar vi dessutom vårt engagemang för en hållbar framtid. Från kontoren i Skåne, Halland, Blekinge och Småland arbetar vi med entusiasm och hög ambition i hela södra Sverige. Tack vare vår kompetens och starka drivkraft är vi en växande aktör att räkna med - nu och framöver.