Projektledare till KraftPowercon Sweden AB, Göteborg

Projektledare till KraftPowercon Sweden AB, Göteborg

Projektledare / CIT
Göteborg

Vill du vara en del av ett företag med snabb tillväxt? Har du erfarenhet av utveckling av industriella elektronikprodukter inom mjukvara - och hårdvara? Då har vi tjänsten för dig!

Kraftpowercon är mycket stolta över att utveckla teknik som förbättrar världens miljö. Vi har produkter inom bl.a. rökgasrening, ballastvattenrening och vätgasproduktion. Många olika applikationer ger oss en väl differentierad kundbas. Våra produkter säljs och används över hela världen och vi erbjuder en arbetsmiljö med internationella samarbeten.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande roll i en dynamisk och internationell miljö med stora möjligheter till personlig tillväxt. Hos oss på KraftPowercon får du möjlighet att arbeta med framtidens teknik för en minskad miljöpåverkan och genom detta ta del av en innovativ resa. Positionen är belägen i vårt svenska huvudkontor i Surte, norr om Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare CIT - "Continuous Improvement Team" - kommer du att koordinera och leda projekt för ett utvecklingsteam med fem ingenjörer som fokuserar på produktförbättring och forskning inom ny teknik. Idag finns det utvecklings- och tillverkningsenheter i Surte, Växjö, Pune (Indien) och Shanghai (Kina). Som projektledare för CIT kommer du att kunna jobba med kollegor på alla platser.

Forskning
 • Förstudie om ny teknik
 • Förundersökningar inför projekt
 • Identifiera omedelbara lösningar samt slutgiltiga långsiktiga lösningar
 • Utveckla processer och effektivisera projektets genomförande
Förbättring
 • Ersättning av komponenter för kostnadseffektivisering
 • Kvalitetsförbättring
 • Stötta upp internt och externt för de mest komplexa ärenden som teknisk support inte löser
Dina kvalifikationer
 • Du är Civil- eller högskoleingenjör med inriktning elektronik eller motsvarande erfarenheter
 • Erfarenhet som formell eller informell ledare
 • Koordinera och ha förmåga att kommunicera med andra discipliner
 • Kunskap om metoder för att hantera arbetsflöde (Kanban, SCRUM)
 • Förståelse för teknik och produktuveckling i alla dimensioner, hårdvara (elektronik), mjukvara samt mekanik. Hands-on arbete förekommer
 • God svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Som person trivs du i en omgivning som präglas av gemenskap, öppenhet och utveckling och har lätt för att samarbeta och inspirera andra genom ditt sätt att leda. För att lyckas i rollen är du driven, utvecklingsorienterad, strukturerad och kommunikativ.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KraftPowercon är ett globalt företag med produktionsanläggningar i Sverige, Kina och Indien. De erbjuder innovativa lösningar, produkter och tjänster inom industriell strömförsörjning för en minskad miljöpåverkan och för säkrare, mer pålitliga och effektiva processer. Genom att garantera sina kunders strömförsörjning säkerställer de att kunden kan fokusera på att optimera sin kärnverksamhet.

Sökord: Produktutveckling, projekledning, kraftelektronik, elektronik, R&D, FoU