Projektsäljare / Säljare till Kontek Lön AB, Göteborg

Projektsäljare / Säljare till Kontek Lön AB, Göteborg

Projektsäljare / Säljare till Göteborg

Din främsta uppgift är att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder i Västra Sverige. Distriktet innefattar i huvudsak Göteborgsregionen men även delar av Västra Götalandsregionen.

Som säljare ansvarar du för att självständigt planera och genomföra säljaktiviteter mot kund och sälja in våra webbaserade system-/tjänstelösningar, där det är behovsanalyser och professionell införsäljning som leder till framgång. I arbetet ingår även en del administrativt försäljningsarbete via vårt befintliga CRM-system samt interna kontakter med tekniker, konsulter och projektledare. Du ingår i vårt säljteam och har en betydande roll i vår fortsatta utveckling och vision om att Kontek ska ha det bästa ryktet i lönebranschen!

Du kommer att utgå ifrån vårt Göteborgskontor där vi är sju kollegor sammanlagt, bestående av bla. säljare, konsulter, och projektledare.

"Vår framtidsvision är att Kontek ska ha bästa ryktet i lönebranschen. Vi har redan idag en mycket hög kundnöjdhet. Vi ligger i framkant med att erbjuda våra kunder modern och webbaserad teknik i de produkter och tjänster vi säljer."

- Marlene Hartvigsson, Försäljningschef

Läs mer om tjänsten och företaget på www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/artiklar/artikel-kontek.

Din profil

Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med tjänsteförsäljning och kanske till och med molnförsäljning? Vill du vara en del av vårt starka team i centrala Göteborg där du själv styr över dina aktiviteter?

Vi ser även att du:
  • Drivs av att göra affärer, har förhandlingsvana och är utåtriktad
  • Du kan kommunicera med såväl ledningsgrupp som med användare
  • Du har ett genuint intresse för kundernas affärer och har en bra förmåga att skapa, utveckla och bibehålla goda kundrelationer
  • Du som säljare är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, är förtroendeingivande och vill skapa goda resultat
  • Du trivs med att arbeta i ett flexibelt, modernt och dynamiskt bolag
Vi erbjuder

Ett spännande och stimulerande arbete i ett mycket expansivt och modernt bolag. Du kommer att få kontinuerlig kompetensutveckling inom Konteks erbjudanden och du kommer få arbeta tillsammans med våra kompetenta och engagerade medarbetare.

Tjänsten innebär att du får en nyckelroll inom ditt geografiska område och en betydande roll för vår fortsatta framgång.

Kontakt

Vid frågor kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Kim Töllinen, 0720-711319 eller Dan Andersson, 0708-128888. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kontek är ett specialistbolag med produkter och tjänster för hela löneprocessen. Vi fortsätter inkludera smart teknik i lönearbetet och erbjuder helt webbaserade, flexibla lösningar för löneadministrationen. Våra kraftfulla program inom löne-, tid- och reseredovisning hjälper tusentals företag och organisationer till en smidigare lönehantering. Vi erbjuder även outsourcing för kortare eller längre perioder samt support och utbildning. Kontek är ett privatägt företag med cirka 150 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Värnamo och Ljungby (Hk) som varit verksamt i lönebranschen sedan 1934.

Läs mer om oss på www.kontek.se.

Sökord: sälj, säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, försäljare