Säljare sökes till kakelbutik i Mölndal

Säljare sökes till kakelbutik i Mölndal

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är en van butikssäljare sedan tidigare med ett stark driv som är hungrig på att nå uppsatta mål. Du kommer jobba i en väldigt fin butik som är verksam inom kakelbranschen där du kommer kommer få ett schema som löper på under butikens öppettider från 09.00-18.00. Du älskar service på hög nivå och att hjälpa inkommande kunder i butiken är en självklarhet för dig. Du kommer få en introduktion av butikens verksamhet samt löpande utbildningar med leverantörer och av artiklarna som är till försäljning. Du förväntas därefter kunna ge rådgivning i hög klass till alla som behöver kakel i värdsklass!

Utbildning
Avklarad gymnasieutbildning.

Erfarenhet
Kunskaper inom bygg/kakelbranschen samt keramik är ett krav.
Tidigare erfarenhet från butik är meriterande

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, ambitiös och brinner för service. Du ska ha gärna ett sinne för siffror och hungrig på lära dig och utvecklas där du tar för dig på arbetsplatsen.
Du har en genuin känsla för service och kundorientering och brinner för försäljning.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.