Student för extraarbete på Konradssons Kakel

Student för extraarbete på Konradssons Kakel

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta extra i Konradssons Kakelbutik. I denna roll kommer du främst att arbeta med att:
  • Hjälpa kunder ute i butiken att hitta rätt kakelval
  • Hjälpa kunder att räkna ut area och moms
  • Lägga order i kassan och ta betalt
  • Viss utlastning av material
Din profil

Vi söker dig som vill arbeta extra på lördagar 10-15 samt schemalagda tisdagar och torsdagar 15-18. Start kommer att vara efter sommaren. För att passa till denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av någon form av bygghandel, färgbutik eller motsvarande. Du bör ha viss kunskap om facktermer samt förstå hur man räknar ut Area. Som person tror vi att du är social och vågar hjälpa kunderna med deras ärenden. Vidare ska du vara kommunikativ och kunna arbeta bra tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du studerar och vill arbeta extra. Om du studerar byggprogrammet, plattsättare eller motsvarande är detta meriterande.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KUNSKAP, ANSVAR OCH TRYGGHET
Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning.

Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att vi kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är vårt arbetsfält. Det är så vi arbetar på Konradssons. Vi försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, vi importerar den. Vi tar in hela världen, till ett och samma ställe.