Säljare Proffsbutik / Lager

Säljare Proffsbutik / Lager

 Säljare - proffsbutik / lager
Göteborg / Mölndal

Vi är i ett expansivt läge där vi nu bygger ut vårt lager för att öka vår kapacitet. Konradssons i Mölndal är en del av Konradssons Kakel AB och vi har ett brett sortiment med en av Göteborgs största bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Utmärkande för oss är vår höga service och känsla för kvalitet. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder.

Om tjänsten
Som säljare - proffsbutik / lager kommer du att jobba i vår proffsbutik där vi lagerför både kakel, klinker, möbler, spackel, verktyg, fog och golvvärme. Du kommer att ge professionell service till våra hantverkskunder och agera rådgivare, lägga beställningar, hantera in- och utleveranser, kontrollera ankommande gods och övriga lagersysslor. Tjänsten innebär även en del tunga lyft och helgarbete.

 

”Konradssons Kakel är Sveriges ledande leverantör av kakel och klinker, vår gemensamma drivkraft är att alltid vilja bli bättre och fortsätta ligga i framkant.

Våra medarbetare spelar en avgörande roll för att vi ska fortsätta denna roliga och spännande resa. Är du vår nya medarbetare?” 

- Niklas Estlander, VD 

 

Vi söker dig som

  • Är noggrann
  • Tycker om kundkontakt
  • Har B-körkort

Har du truckkort är det ett stort plus, annars ser vi till att ordna detta. Branschkunskap är meriterande men inte ett krav utan vi ser till att du får dessa kunskaper hos oss genom interna utbildningar och praktiskt arbete. Som person är du både stresstålig, flexibel och gillar verkligen den dagliga kontakten med kunderna. Du är strukturerad, ordningsam och tar egna initiativ. 

Vi erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande jobb med ett positivt gäng och utrymme för egna initiativ. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas, både genom egna insatser och genom våra internutbildningar; kakelskolan & badrumssortiment. Om du vill arbeta på ett företag med premiumvarumärken, kvalitetsprodukter samt en trygg ägare som satsar på sina medarbetares kompetensutveckling, då är vi på Konradssons Kakel bolaget för dig! 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-336 34 61, och Erika Augustsson, 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 17 sept 2022 (81 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!