Account Manager till Konica Minolta

Account Manager till Konica Minolta

Vårt fokus är att erbjuda våra kunder en stabil och kostnadseffektiv dokument- och IT-miljö genom försäljning av våra unika produkter & IT-lösningar.
Här utgör du som säljare en viktig resurs som sätter dig in i kundernas behov, föreslår effektiva lösningar och hittar nya sätt att spara tid, energi och pengar. Du har förmåga och erfarenhet att kommunicera med beslutsfattare på olika chefsnivåer. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och besitter ett gott affärssinne. Dina kunder kommer primärt att finnas inom den privata sektorn.

Din profil:
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Branscherfarenhet eller erfarenhet av liknande roll
  • Utbildning inom IT/tidigare erfarenhet från IT-bolag (meriterande)
  • Erfarenhet av finansieringslösningar (meriterande)
  • Vana vid dokumentering i CRM
  • Gymnasieexamen och körkort är ett krav
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i sin yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till såväl olika klassrumsutbildningar med interna och/eller externa utbildningshållare, som webbaserade utbildningar via vår interna webbportal. Hos oss får du också trygga anställningsvillkor, vi är kollektivavtalsanslutna. Som säljare erbjuder vi dig även tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i våra exklusiva säljtävlingar.

Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder och vi håller vad vi lovar! Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Account Manager!

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Konica Minolta samarbetar med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB gällande Bemanning och Rekrytering. Du ansöker till tjänsten med CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Har du frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryterare på sofia.svardskog@kraftsam.se eller johan@kraftsam.se.
Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Lycka till!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)