Utvecklingsingenjör till bolag i Göteborg!

Utvecklingsingenjör till bolag i Göteborg!

OM TJÄNSTEN:
Som utvecklingsingenjör/ "industrialiseringsingenjör" med inriktning mot flöden arbetar du både självständigt och i projektform tillsammans med produktion, teknikerteam och konstruktörer från olika avdelningar. Du kommer jobba med uppdrag kopplat till flöden i hela produktionskedjan och i detta även få ansvaret att driva egna mindre förbättringsprojekt och processförbättringar.

I rollen kommer du att ha många interna kontaktytor vilket ger möjlighet till att utveckla ett brett kontaktnät inom företaget. Du är med och utvecklar industrialiseringsprocessen så att den hela tiden förbättras och att interfacen mot angränsande processer blir tydlig. I din roll förväntas du att fånga upp och driva förbättringar genom exempelvis omvärldsbevakning och flödesanalyser som sedan implementeras vidare i produktionen.

I tjänsten kommer en vanlig arbetsdag bland annat att innefatta:
 • Ta fram industrialieringsplaner ihop med projektavdelningen
 • Kostnadsberäkningar rörande investeringar i produktionsflödet samt utveckla metodiken för området kostnader och kalkyl
 • Analysera och utveckla komplexa produktionskedjor - kapacitet, kapabilitet, produktionsflöde
 • Titta på anpassning till LEAN och industri 4.0 i kombination med hur processer kan digitaliseras
 • Nätverka med flera avdelningar och hålla presentationer för tvärfunktionella grupper i organisationen
Kundföretaget har en fadderverksamhet för nyanställda med en tydlig utvecklingsplan i syfte att ge bästa möjliga förutsättningar.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Civilingenjör med inriktning mot produktion eller industrialisering alt. motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Kännedom om och intresse för att lära dig tillverkningsprocesser och flöden för produkter i relativt små serier
 • Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i affärssystemet IFS samt verktygen CREO.

För att lyckas i rollen och passa in hos kunden ser vi att du besitter följande egenskaper:
 • Serviceinriktad, prestigelös, initiativtagande och pedagogisk
 • Problemlösare som ser varje hinder som en ny möjlighet
Att våga driva på och att tycka om nätverkande är en viktig del för att du ska kunna lyckas i rollen. Du behöver kunna få med dig personer i dina tankegångar och har en god presentationsförmåga. Du har en vilja att ständigt utvecklas och har ett genuint intresse för tekniken man arbetar med.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är en aktör inom offentlig sektor och anställningen kräver bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med ambitionen att gå över till kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
 • Start: Så snart som möjligt
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?